Audició de Fi de Curs 2022-23. Escola de Música

El dissabte 3 de juny, se celebrarà a l’Auditori Municipal de Miramar l’Audició de Fi de Curs, un esdeveniment on tindrem l’oportunitat d’escoltar als alumnes de l’Escola de Música.

L’audició de Música començarà a les 18:30 h. i després de’una pausa, a les 20:00 h. tindrà lloc l’audició de Teatre amb la representación d’una comedia molt entretinguda.

Sigues part d’aquesta experiència musical fascinant, acompanyant-nos en aquesta celebració de l’art i el talent local. Vine a aplaudir i animar a aquests músics emergents, que ens emocionaran amb les seves interpretacions excepcionals. És una oportunitat única de presenciar el creixement i l’evolució artística d’aquests joves músics, mentre comparteixes amb ells la passió per la música en l’Auditori Municipal de Miramar.

Després de les audicions de música, podrem gaudir de l’actuació dels alumnes de teatre interpretant la comèdia «Nit d’Ànimes», que promet rialles assegurades. A més, tindrem un sopar molt especial amb un postre inquietant.

No et perdes l’oportunitat de gaudir de la música i l’espectacle. Si tu també tens vocació artística, t’animem a unir-te a l’Escola de Música el proper curs.

A la nostra escola, tens l’oportunitat d’aprendre a tocar un instrument, cantar en el cor, fer teatre i gaudir de l’art sense haver de sortir de Miramar.

Publicado en Escola de Música, Miramar, Unió Musical Milamarina.