Audició Musical a Miramar

Galeria de fotos de l’audició

El passat dissabte 26 de febrer tinguérem una cita a la Casa de la Cultura de Miramar. Una representació ben nombrosa d’alumnes de l’Escola de Música ens oferiren una mostra del treball que havia estat  realitzat el primer trimestre del curs.

El director, Filibert Mira, va resaltar la importància de l’audició, ja que és una experiència necessària per a tots els que fan música: els familiars poden valorar la tasca del seus xiquets i xiquetes, i els músics mostren la seua progressiva maduresa i capacitat artística. Oboés, trompes, trompetes, clarinets, saxofons, flautes, metall i, fins i tot, piano, oferiren peces molt agradables, cadascuna al seu nivell, sense oblidar el conjunt instrumental del final de l’acte.

Hem de resaltar el nivell d’alguns alumnes que ens vàrem deixar bocabadats per la seua qualitat de so i saber estar a l’escenari… Per a tots els que pertanyem a la Unió Musical Milamarina, això és un motiu d’alegria i confiança per al futur. Donem l’enhorabona a tot el professorat que ha oferit la seua professionalitat i entusiasme perquè els alumnes donaren el millor de si mateixos. Una curiositat final: un xiquet que porta dos mesos amb el clarinet va eixir a tocar amb tota l’alegria i desimboltura dels quasi huit anyets!!  Desitgem que tot continue així els propers anys i endavant…

Xavier Llop
Vicesecretari Unió Musical Milamarina

Publicado en Concert, Unió Musical Milamarina.