Activitats i Concerts

La Banda de la Unió Musical Milamarina de Miramar, participa en una serie de actes fixes al llarg de l’any. Oferim els nostres concerts en les diferents festivitats i cel·lebracions tan al poble com a la platja.

Març: Normalment la Banda ofereix la seua música per ambientar les festes de Falles en Gandia. Encara que estos últims anys no ha estat possible per motius de calendari. Esperem recuperar prompte aquesta activitat que tant agrada als musics.

Abril: Participació en la Setmana Santa de Miramar

Maig: Concert de Primavera. Després de una llarga preparació en els mesos de invern, cada any la banda ofereix un concert denominat «Concert de Primavera» que se sol cel·lebrar al Auditori Municipal de Miramar.

Maig: Participem en la Festa de la Gent Gran de Miramar amenitzant-los eixe dia tant important per a ells en les nostres desfilades.

Juny: Participem en les Comunions de Miramar

Juny: Des de fa molts anys la nostra banda participa en la Desfilada de Moros de Pego. Ja se ha convertit en una tradició que tots els musics esperen en moltes ganes.

Juliol: Concert per als turistes a l’Auditori al aire lliure de la Platja de Miramar. Aquestos concerts sempre tenen una gran acollida i son un exit de asistencia de públic.

Agost: La primera setmana d’Agost participem en les festes patronals de Miramar.

Agost:
Cap a mitjans d’Agost participem en el segon concert al aire lliure a la Platja de Miramar.

Novembre: Cel·lebrem la nostra festa de Santa Cecilia

Desembre:
Cada any en desembre, cel·lebrem al Auditori Municipal de Miramar el Tradicional Concert de Nadal. En aquestos últims anys aquest event s’ha convertit en un referent de les festes nadalenques.

Participem també en les campanyes del «Retrobem la Nostra Música» de la Diputació de Valencia i en els intercanvis organitzats per l’Institut Valencià de la Música, a mes de festivals, intercanvis i participació en festes populars.