Claudia Miñana i Pacual Borras, premis Hermes de la Música 2019

Claudia Miñana i Pacual Borras han sigut els dos músics premiats amb els Hermes de la Música 2019 per la Unió Musical Milamarina, celebrats el passat 26 d’octubre al Restaurant l’Alfàbega de Miramar.

La jove saxofonista Claudia Miñana va estar reconeguda amb aquest guardó per haver acabat el grau professional al conservatori d’Oliva. Miñana va començar al món de la música al caliu de l’escola musical de la Milamarina amb tan sols set anys. Ací va fer creixes l’estima pel seu instrument, fins que al cap d’uns anys va entrar al conservatori professional. Al feroç ritme amb què va agafar soltesa amb el saxo li van permetre entrar a formar part de la Banda del nostre poble als 12 anys. Actualment Claudia ha acabat professional amb el saxo alt i comença a fer els seus primers passos amb el saxo baríton.

Per la seua part, Pacual Borras és un enamorat de la música que va entrar a formar part de la Milamarina amb 50 anys. Ací a casa nostra ha vist com amb voluntat i moltes hores de treball, la música és la nostra millor aliada. Ell ha estat un dels músics més complidors als assajos, una de les raons per les quals la directiva de la Unió Musical va decidir concedir-li l’Hermes a l’esforç.

Des de la directiva de la Unió Musical Milamarina es va voler premiar la dedicació a la banda de Miramar d’aquests dos músics, forts compromesos amb l’esperit de participació i companyerisme de la nostra família musical.

Publicado en Escola de Música, Miramar, Unió Musical Milamarina.