Concert de Nadal

[slideshow id=27 w=517 h=380 ]
El concert de Nadal del passat dia 18 de desembre va ser l’acte final dels esdeveniments del XX aniversari de la Unió Musical Milamarina. L’auditori estava de gom a gom i és que el programa prometia ésser molt interessant…

En primer lloc varem rebre els nous músics, la qual cosa fa que la Nostra banda es renove i vaja creixent; després, el cor de xiquets i xiquetes  dels cursos inferiors cantaren algunes obres del repertori –com ara Apache warrior- acompanyats del públic assistent. A més a més, comptarem amb la col·laboració del tenor solista Josep Climent que oferí  “My way” i “O sole mio”, i tot això , per suposat, amb la Nostra banda a l’escenari, sota la batuta de Filibert Mira.

Un programa d’obres d’allò més divertit i interessant, que aprofitava les noves tecnologies, oferint images en una pantalla, varen convertir aquest concert en un moment màgic i inoblidable. Una sorpresa final estava preparada. Filibert va invitar a un director d’una banda italiana, allí present, a dirigir la “Marcha Radetsky”. Però allò era una magnífica broma  que recordava  una semblant, quan inauguraren l’auditori, ara fa nou anys. La gent va quedar molt satisfeta i va gaudir d’aquest moment… (Algunes persones comentàven que aquesta banda  té un seny propi: entre altres coses, està molt afinada…!)

Hem de dir que estem molt orgullosos de pertànyer a la Unió Musical que ja té viny anys, i això es nota, fins i tot, fent música. Bon aniversari i bones festes!

V. Xavier Llop

Publicado en Concert.