Concert de Nadal de la Milamarina

María Gascón, Elia Tormo, Rubén Vilamayor i Lluna Romero entren a formar part de la banda de Miramar

Aquest diumenge 16 de desembre ha tingut lloc a l’Auditori Municipal el tradicional concert de Nadal. Un acte on la banda ha donat la benvinguda als quatre nous músics que han passat a formar part de l’agrupació.

El concert de Nadal, a més de suposar una recopilació de tot el treball realitzat al llarg de l’any, també és el tancament d’un període i el començament d’una nova etapa. Però, aquesta vegada amb joves músics com a part fonamental del creixement de la família artística de Miramar. Ells són María Gascón a la flauta, Elia Tormo al saxo, a la trompeta Rubén Vilamayor i Lluna Romero a la percussió. La Milamarina celebrà l’entrada amb una cercavila per carrers del poble i l’arreplegà dels nous músics. A més, abans de l’actuació els integrants reberen l’escut de la banda de mans d’Alfons Romero, president de la Unió Musical i Filibert Mira, director de l’Escola de Música i mestre director de la banda. També els joves educands de la Unió Musical reberen els instruments.

Durant el concert, la Unió Musical també va reconéixer el treball d’una de les seues integrants, Sandra Vives, atorgant-li una insígnia banyada en or. Aquesta jove flautista actualment resideix en Anvers (Bèlgica), on està cursant un màster en la seua especialitat i on es dedica a ensenyar música als més menuts en una escola llatina. Sandra, que porta en el món de la música des dels 8 anys, també va rebre fa uns mesos el premi Hermes al Titulat Superior. La directiva de la unió també reconegué el treball i esforç de Jose María Femenia al clarinet, que després d’uns anys ha tornat a sa casa musical amb la mateixa energia que quan va començar.

Al concert s’escoltaren obres musicals ambientades en diferents espais i civilitzacions: des de Shaigai fins al Coliseum, passat per la llegenda de l’habitació d’ambre. A més, l’actuació finalitzà amb unes peces nadalenques interpretades a més per la coral de la Unió Musical Milamarina. La ‘Marcha Radetzky’ integrà al públic amb la banda, acomiadant una nit màgica a Miramar.

Publicado en Concert, Miramar, Unió Musical Milamarina.