Concert de Primavera a l'Auditori de Miramar

[slideshow id=31 w=517 h=380 ]

A l’Auditori municipal de Miramar va tindre lloc, el passat 1 de maig, el Concert de Primavera de la Unió Musical Milamarina. Enguany no era un concert més: un grup de dones del poble, llevant temps i energia a les obligacions diàries, s’havien oferit per formar una Coral. El concert de primavera d’enguany era una primícia perquè aquesta coral feia la seua presentació: totes guapísimes i amb els papers ben estudiats, deixaren bocabadat al poble que omplia de gom a gom l’auditori.
Era una estrena: quatre cançons populars valencianes –amb els retocs de Pascual Martinez i la direcció de Filibert Mira- es recuperaven de l’oblit i s’oferien en les veus de la Coral de dones de Miramar. La banda, com el públic, estava entregada i va tocar obres molt interessants i amenes, tot cuidant sempre l’afinació i els matissos que fan d’un pasdoble qualsevol una petita joia. A més a més, el programa de ràdio Les nostres bandes va gravar l’actuació, per la qual cosa tots sentiem que era un pas endavant en el nostre creixement com a músics i com a poble.
“Mare vull casar-me”, una de les cançons populars, va tancar la vesprada amb el deliri del públic assistent, que reconeixia d’aquesta manera com, a poc a poc, es va fent més ferma la germanor entre la música i el poble. Enhorabona a tots i totes, músics i dones de Miramar, per la vesprada inoblidable que ens oferireu. Ara ens falta la coral d’homes de Miramar… Ànim: voreu com gaudiu de la música!

Publicado en Concert, Escola de Música, Unió Musical Milamarina.