Concert Musicalitza’t a l'Auditori de Miramar


En aquest enllaç podeu veure fotos del concert didàctic

El dilluns 18 d’abril, Musicalitza’t va oferir el seu concert didàctic a l’Auditori de Miramar. Tots els escolars de infantil i primaria de Miramar i Potries assistiren a l’esdeveniment i gaudiren d’un concert en directe en el qual 18 músics interpretaren peces adaptades sota la direcció de Filibert Mira.

Contarem amb la col·laboració d’un peculiar mestre de cerimònies, l’actor Cessar Monzonis qui ens va descobrir el divertit que és un concert mentre sonaben les diferents peces.

Es tracta d’una experiència orientada que els nens descobreixin els instruments musicals i el divertit que és jugar amb la música mentre aprenen ritme, sons i com la imaginació unida a la música és capaç de transportar-nos a experiències molt enriquidores.

Al final del concert cantarem tots junts una cançó que els nens van preparar prèviament en el col·legi.

En Musicalitza’t sabem que l’aprenentatge de la música en nens aporta molts beneficis en altres àrees de la seva educació i millora el rendiment en escolta, concentració, abstracció, expressió, autoestima, criteri, responsabilitat, disciplina, respecte, socialització i actitud creativa.

Així que el nostre objectiu principal és despertar en els nens l’interès per la música i que coneguin les escoles de música de les seves respectives poblacions, on tenen l’oportunitat de seguir aprenent a tocar un instrument, i on a través del joc de la música poden millorar en altres aspectes de la seva educació.

L’experiència Musicalitza’t es va consolidant ja que aquest és el segon concert didàctic que oferim, el primer va tenir lloc el passat setembre en la Unió Musical de Catarroja i va ser tot un èxit de participació i resultats.

Publicado en Concert, Unió Musical Milamarina.