Curs d'Estiu Musicalitza't

Ja està oberta la matrícula per al Curs d’Estiu Musicalitza’t!!


Del 8 al 12 de juliol
Alberg ACTIO d’Alborache

Es tracta d’un curs intensiu per a gaudir de la música en plena natura, en el qual els alumnes assistiràn a classes d’instrument amb professors especialistes.
El curs està organitzat per la Unió Musical Milamarina i Musicaltiza’t, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Miramar i de les tendes de música Casa Lluis (Mislata), Simfonic (Catarroja), Consolat del Mar (Benaguassil) i Xàtiva Musical (Xàtiva).
A més de les classes conjuntes i individuals, els alumnes gaudiràn d’activitats lúdiques en plena naturalesa.
Aquest curs tracta de potenciar el treball en equip i la convivència, amb la música com pretext i motor que ajuda en l’educació i el creixement.


Direcció i coordinació: Filibert Mira Ortega. Professor d’Orquestra al Conservatori de Velluters i Mestre en Educació Musical
Dates: Del dilluns 8 al divendres 12 de Juliol 2013
Lloc: Alberg ACTIO d’Alborache
Edat: a partir de 7 anys


Preu: 250€. PLACES LIMITADES


INCLOU:

Estància en l’alberg en règim de pensió completa, asistència a classes de música impartides per professors especialistes, material escolar necesari per al desenvolupament del curs i activitats lúdiques i esportives guiades per monitors especialitzats. Certificat d’aprofitament al final del curs.

MÉS INFORMACIÓ:

Per correu electrònic: info@musicalitzat.com
Per telèfon: 665 21 47 32

DIRIGIT A:

Dirigit a estudiants de les Escoles de Música i dels Conservatoris. També está obert a tots/es aquells/es xiquets/es que sense tindre coneixements musicals, vulguen entrar en contacte amb el món de la música d’una manera lúdica.

  • Alumnes d’iniciació
  • Alumnes grau elemental
  • Alumnes grau mitjà
  • Xiquets i xiquetes interesats en introduirse en el món de la música.

El curs comprèn els següents instruments: llenguatge musical, flauta travessera, oboè, fagot, clarinet, saxo, trompeta, fiscorn, trompa, trombó, bombardí, xelo, viola, violí, tuba, percussió i piano.

(Els alumnes que no tinguen coniexements musical, poden participar de les classes collectives en instruments básics de percussió i amb l’unic instrument que portem tots sempre damunt: la veu)

OBJECTIUS:

  • Dedicar uns dies de vacances a la música per no oblidar allò aprés durant el curs.
  • Treballar la música gaudint d’un entorn natural.
  • Fomentar el treball en equip.
  • Desenvolupar tècniques d’estudi a nivell individual col·lectiu.

ALBERG:

Situat a Alborache, molt pròxim a preciosos paratges naturals. Disposa d’instal·lacions modernes i ecològiques. Amb habitacions de 4 a 14 places.
Cuina sana i equilibrada d’elaboració pròpia. Instal·lacions: piscina, zona esportiva i infantil de jocs i zona d’aventura.

ORGANITZADORS I COL·LABORADORS

Publicado en Curs d'Estiu.