Matrícula Curs 2023-24

Ha arribat el moment de començar el període de matrícula a l’Escola de Música de la Unió Musical Milamarina!

Si sempre has somiat en aprendre a tocar un instrument, cantar al cor, fer teatre, expressar-te a través de la música o ampliar les teues habilitats musicals o interpretatives, ara és el moment perfecte per a fer-ho. I com a incentiu especial per als nostres nous estudiants, estem oferint increïbles descomptes per a la matrícula.

Si realitzes la teua matrícula abans del 30 de juny, podràs gaudir d’un descompte del 33%. Només pagaràs 10€ per a iniciar el teu viatge musical amb nosaltres.

Però no et preocupes si necessites una mica més de temps per a decidir-te. Si t’inscrius entre el 1 de juliol i el 10 de setembre, encara tindràs l’oportunitat d’obtenir un descompte especial del 20% en la teua matrícula, per la que pagarás només 12€.

Després d’aquestes dates, el preu normal de matrícula serà de 15€, que segueix sent una oportunitat única per a formar part de la nostra estimada societat musical.

No deixes passar aquesta oportunitat de viure la màgia de la música i formar part de l’Escola de Música de la Unió Musical Milamarina. Sigues ràpid i assegura’t de matricular-te amb descompte abans de que passe l’estiu.

Contacta’ns a l’Escola de Música per obtenir més informació sobre els cursos, horaris i requisits de matrícula. Estem a la teua disposició per a respondre a totes les teues preguntes.

Esperem compartir aquesta meravellosa experiència musical amb tu. ¡T’esperem a l’Escola de Música de Miramar!

Formulari de Matrícula

Publicado en Escola de Música, Unió Musical Milamarina.