Professors

Direcció / Conjunt Instrumental

Filibert Mira Ortega
Naix a Carcaixent. Es professor d’orquestra, clarinet i mestre especialiste en Educació Musical per l’Universitat de València. Actualment compagina la seua tasca com a professor d’Orquestra al Conservatori d’Ontinyent, amb la direcció de les bandes de Miramar i Unió Musical de Beniarbeig.

Llenguatge Musical / Clarinet

Inés Climent Monzó
Naix a Piles on inicia els seus estudis musicals que continua al Conservatori Mestre Vert de Carcaixent on obté el títol de Professor a l’especialitat de Clarinet. Actualment dona classes de llenguatge musical i de clarinet a Piles i a Miramar.

Flauta Travessera

Francisco Arnalte Boronat
Naix a Alzira on inicia els seus estudis musicals baix la dirección de Francisco Hernández Guirado. Ingresa en el Conservatori Superior de Música de València on obté el Títol Superior de Música en l’especialitat de Flauta travessera. Posteriorment obté la Llicenciatura en Direcció de Bandes de Vent en The Royal Schools of Music, London.

Actualment és professor de Llenguatge musical i Flauta travessera en Daimús, de Flauta travessera en Miramar, és profesor de Secundaria en el Colegi Santa Ana de Villalonga, dirigeix les Bandes de l’Associació Musical Daimusense i la Societat Juventut Musical d’Albal.

Oboé / Llenguatge Musical

Sole Bisquert Zaragoza
Comença els seus estudis musicals en l’Escola de Música Gonzalo Ortolà d’Ondara a l’edat de 5 anys, agafant com a instrument principal l’oboè. Posteriorment realitza la prova de grau professional al conservatori de música Tenor Cortís de Dénia, cursant amb mestres com Roberto Turlo, Raúl Gadea i Domènec Hurtado. Ha realitzat el grau de mestra d’educació primària especialitzant-se en música. I en l’actualitat cursa l’últim curs de grau superior en el conservatori superior de Música Manuel Massotti Litel de Múrcia amb el catedràtic d’oboè Francisco José Valero Castells. Ha realitzat cursos de perfeccionament amb Miguel Morellà Asins, Jordi Soler i Francisco José Valero. Ha sigut professora de Llenguatge Musical en l’escola de l’Associació Musical d’El Verger i professora d’oboè en les escoles de música d’Ondara, Piles, Pego, Miramar i Daimús. Actualment forma part de la Banda Simfònica de dones de la F.S.M.C.V i de la Unió Musical d’Ondara, alhora que imparteix classes d’oboè en les escoles de música d’Ondara, Pego, Daimús, Miramar, i Beniarbeig. Així com també és mestra de cor i de sensibilització musical en l’escola de música d’Ondara.

Llenguatge Musical

Jorge Carpi Pérez
Naix al Verger, on inicia els seus estudis musicals amb el clarinet i la tuba. Realitza el grau professional en el Conservatori “Tenor Cortís” de Dénia en l’especialitat de Tuba, obtenint el premi extraordinari de final d’ensenyances professionals. Seguidament, continua els seus estudis en el Conservatori Superior de Música “Manuel Massoti Littel” de Múrcia, amb el professor Vicent López, on obté el Grau Superior de Música en l’especialitat d’Interpretació en la Tuba. En l’actualitat és professor en diverses escoles de música, membre de València Brass Band by Inel i continua amb la seua formació acadèmica realitzant el Màster en Pedagogia Musical i el Curs de Direcció de Banda impartit en Joventuts Musicals de la Vall D’Albaida.

Trombó

Raül Sanonofre Camarena
Naix a Gandia l’any 1985. Als 8 anys d’edat comença els seus estudis musicals a l’escola de música de l’Artístic Musical San Blai de Potries. L’any 2004 ingressa al Conservatori Professional “Districte Marítim” del Grau de Gandia. L’any 2010 accedix als estudis superiors al Conservatori Superior de Música de Castelló “Salvador Seguí”, cursant l’especialitat de trombó. S’ha format i ha realitzat diversos cursos de perfeccionament i interpretació de la mà de professors de renom com Jesús Juan Oriola, Juan Bautista Abad, entre altres. Actualment és professor de trombó, bombardí i llenguatge musical a les escoles de música de Beniarjó i Miramar.

Saxo

José Luis Carreres Belda
Inicia sus estudios musicales y de Saxofón a la temprana edad de ocho años de la mano de D. Dionisio de Pedro continuando sus estudios en el Conservatorio Superior de Música de Valencia y, después de ingresar por oposición en el cuerpo de músicas militares del ejército de tierra, termina los estudios superiores con las máximas calificaciones. Ha estudiado con D. Miguel Llopis y D. Gregorio Castellanos, es alumno permanente de D. Antonio Daniel y realiza cursos de perfeccionamiento con Serge Bichon, Fco. Martinez, Daniel Deffayet, Manuel Miján y Pedro Iturralde entre otros. Ha formado parte por oposición de distintas agrupaciones musicales del país e internacionales de carácter profesional, realizando grabaciones para la radio y T.V. y audiciones como solista. En la actualidad combina distintas vertientes del mundo musical: cursos de perfeccionamiento, música clásica, moderna, jazz, investigación, docencia y dirección de escuelas y agrupaciones musicales.

Trompeta

Asier Escrivà González
Naix a Daimús, on inicia els seus estudis de musicals. Ingressa al Conservatori Superior de Música "Salvador Seguí" de Castelló de la Plana, on aconseguix el Títol Superior de Música en l'especialitat d'Interpretació amb la Trompeta. Actualment compagina les classes d'ensenyança de música a l'educació secundària amb les classes de trompeta a les escoles de música de Miramar, Piles i Villalonga. És membre de la València Brass Band by Inel (VBB) i músic itinerant de l'agència d'espectacles de creuers "Proship Entertainment".

Trompa

Adrià Tomàs
Professor de trompa per el conservatori superior de Música “Joaquín Rodrigo” de València. Està en possessió del premi extraordinari de final de grau mitjà i superior. Ha format part de la Banda de la federació de societats musicals de la Comunitat Valenciana, Orquestra Filharmònica de la Universitat de València, Quintet de vent de l’OFUV, Orquesta de Jovenes de la Región de Murcia, Orquestra de joves intèrprets dels Països Catalans, Orquestra de l’Acadèmia del gran teatre del Liceu de Barcelona, JONC Filharmonia i de l’Orquetra Simfònica del Vallès. També ha col·laborat amb diverses bandes i orquestres com la “Turiae Camerata” de València, Orquestra filharmònica de Catalunya, Orquestra de càmera catalana, Real cameratta española, Orquestra simfònica d’Alacant, Orquestra Nacional d’Andorra, Orquestra de València, i l’Orquestra simfònica del gran teatre del Liceu de Barcelona. Actualment es membre de l’Orquestra de la marina Alta, Quintet Verger, Quinmetall, i es professor de diverses escoles de música de la Safor i la Marina Alta.

Percussió

Agustín Adam Fuertes
Naix a Cullera, inicia els estudis musicals en l’escola del Ateneu Musical de Cullera. Continua els seus estudis en el Conservatori Agustí Olivert de Cullera on obté el titòl profesional en l’especialitat de percussiò. Actualment treballa en escoles de música reconegudes com: Miramar, Beniarbeig, Rafelcofer, Escola municipal de Gata de Gorgos, Gavarda i Manuel.

Piano

Olga Piyankova

Cor

Mavi Lorente Pastrana. Inicia la seua formació en 1973 en les especialitats artístiques de cant modern, ballet clàssic i espanyol. Des de 1981 desenvolupa la seua carrera artística com actriu i cantant en diverses companyies de sarsuela i teatre. Des dels seus inicis, compagina la seua tasca com a cantant i actriu, amb l’ensenyament en diverses escoles de música: Ròtova, Vilallonga, Guardamar, Xàtiva, València, Palma de Gandia, Daimús, Bellús i Gandia. També exerceix com a professora en recents produccions musicals com “Aladín un musical genial” o “Pinocho, un musical para soñar”.

Guitarra

Rosendo Fuster i Barber
Naix a Piles al añy 1957. Als diset anys- i de manera autodidáctica- comença a tocar la guitarra. Al curs 82-83 comença els estudis de solfeig i guitarra al conservatori mestre Vert obtenint el diploma elemental de guitarra. Co ntinua els seus estudis ja en el grau profesional i compagina els estudis amb la docencia que imparteix al centre autoritzat i posteriorment reconegut: centre comarcal musical de Piles com auxiliar de les especialitats de solfeig i guitarra. Al curs 96-97 obte el titol de professor de guitarra, continuant la docencia de llenguatge musical i guitarra a les localitats de Piles,, Villalonga, Benicolet, L´Alquería de la comptesa localitatatsal que formen part del centre musical comarcal de Piles. També dona clases de guitarra al centre musical en la localitat d´Ador.

Teatre

Mariano Velázquez